Tidning

#8 (SLUT)

Följ med på ett äventyr ut till rymden och tillbaka. Träffa stjärnor, månen, kometer, astronauter som skäller, Hubble och skådespelare som spelat in rymdfilm. En och annan alien dyker upp och såklart massa pyssliga pyssel och rolig info som du aaaaldrig skulle få reda på om du inte läste KOKO

Dessutom får du träffa Keyyo - vår roligaste supernova just nu - och en massa bra idoler.

Kom, så flyger vi!

#7

Här kommer en tidning full av sommarhärligheter, svängig musik, ljuvliga böcker, reslust och tipsiga tips. KOKO har bland annat träffat en av Sveriges bästa artister just nu: Cherrie - och tagit reda på var hiphopen kommer ifrån. Ja, när vi inte ställt till med ett stort blomkalas eller tuffat runt i ett tåg eller undersökt om skattkartor verkligen finns eller inte. Och så har vi intervjuat Flora, SkillTwins och besökt världens roligaste, och konstigaste, tävlingar.

Ett sommarlov blir garanterat lite mer perfekt med den här i näven!

#6

Happy Jankell, sockerbitshus och serietidningsbonanza! Så svårt att välja vad som är bäst i nya numret. Rim, övernaturliga väsen och en förklaring, nåja, till varför vi ljuger. Allt det är också så himla intressant. Nya ordet njö, vad betyder det egentligen? Hur gör man ett detektivkalas deluxe? Visste du att det finns en stad som Disney äger? Och att det fanns fyra generationer av My Little ponies? Alla de frågorna finns det ett svar på i nya superfantastiska numret av KOKO.

+ Käpphästar, Coco Moodysson, Punkiga pennan om surrealism och ett korsord! Ni hör ju här finns ALLT och lite till.

#5

KOKO #5 är ett superbra nummer med intergalatiska ambitioner! Däri får vi reda på varför superhjältar uppfanns och fortfarande behövs, vi övar på civilkurage, bygger de coolaste legorobotarna på den här sidan vintergatan, dissekerar mossa och får en ingång till en ny hemlig värld och så avslöjar vi varför valnötter ofta finns med under filminspelningar.

Bäst av allt är kanske att den långa, roliga, allvarliga intervjun med programledaren/komikern Kodjo Akolor som bland annat berättar varför slogs så mycket som barn:
”Fy fan vad jag har blivit retad. För mig handlade det delvis om att jag var tjock. Men framförallt om att jag var svart.”

Missa inte det här numret!

#4

KOKO #4 är sommarens glassigaste tidning! Vi har proppat den full med allt man vill veta om glass (och lite till), lär oss göra eget strössel, sätter ögon på ALLT, tar en tur i skaterampen och känner det där pirret i magen för allra första gången. Det handlar såklart om kärlek!

Viktor Frisk berättar också om hur han lärt sig deala med sin ADHD, fotbollsstjärnorna Kim Källström och Andreas Isaksson avslöjar vilken slags boll de skulle vara om de var en boll och för att underlätta för sommarkvällarna har vi gjort världens bästa guide över brädspel! Dessutom finns här en nybörjarskola för blivande häxor och trollkarlar.

+ selfies, trollkalas, Jesper Danielsson om sci- genren, tips om vad du ska tänka på om du vill bli en superhjälte, Broder Daniel, ett besök bland ett gäng nedfrusna människor som väntar på framtiden och mycket, mycket mer!

Medverkande: Sandra Beijer, Elin Unnes, Klas Ekman, Mattias Förnell, Ida Kjellin, Rebecka Åhlund, Lovisa Lamm Nordenskiöld, Adam Reuterskiöld m .

#3

KOKO #3 är NATUR-ligtvis geni! För i den får vi reda på hur träden pratar så att skogspromenaden får helt nya dimensioner. Vi listar också hur man ser att Totoro (i filmen med samma namn) är en trädgud, förklarar vem som är vem i anime-världen och tittar på när 10-åriga Aina skapar egna världar av papper. Det är så pyttigt och fint att man dånar! Alltid aktuella Little Jinder berättar varför hon faktiskt tycker det är viktigt att visa världen att artister också köper chips och tvättar håret och så blir det en rad LOL när David Sundin lär ut vad som egentligen är roligt och delar sina bästa knep för att få folk att skratta.

+ Hästliv, Musse Hasselvall om varför han vill bli kallad hästtjej, Musical.ly, bakliv med dessertmästarna Roy Fares & Tea Malmegård, dockhus, cyklande tvättbjörnar, en under-vatten-fest, Brasilien-barnet Pedro som säger Oi och mycket mycket mer!

Medverkande: Elin Unnes, Ika Johannesson, Musse Hasselvall, David Sundin, Rebecka Åhlund, Emi Gunér, Alice Kassius Eggers, Ida Kjellin mfl

#2

I #2 har Koko blivit magiskt! Dolly Style-fanset Fredrik Strage har träffat sångerskan Holly och ställt alla viktiga frågor, vi har fått succé-författaren Caleb Krisp att berätta hur hemsk han var som barn och hur fantasi föds (i hans hjärna).

Man lär sig också besegra monster och bestiga berg, inspireras till att arrangera Harry Potter-kalas, göra en egen matta av garnbollar och snida underbara träfigur. Fantasy förklaras, spökiga platser besöks, fladdermöss betraktas, zombiefeber bryter ut och en YouTube-skola finns häri också.

Plus ett par Islandsbarn, Det blåser på månen, Alexandra Dahlström ger sina bästa råd till blivande skådespelare och mycket, mycket mer.

#1

Över 100 sidor fullproppade med allt som rör barnens värld - på deras villkor. Musik, böcker, filmer, pyssel och nya slags funderingar är självklara ämnen, men Koko uppmuntrar också till läsning, skrivande, kreativitet och lockar till lek och trädklättring. Och peppar barnen till att vara sig själva!

Intervjuer med bandet Bröderna Lindgren, författaren Jenny Valentine, regissören Petter Lennstrand om aktuella filmen Upp i det blå och marsvinet Fuzzberta.

Vi pysslar himmelis och en värld av lådor. Leker med löv och blomblad och arrangerar en fågelfest. Läser en magisk novell och blir modiga. Lär om dofter, hemliga språk och vad scenografer sysslar med hela dagarna. Guidas till att bli en väldigt bra förhandlare. Åker på äventyr till Antarktis och träffar en japansk flicka.

Plus massor av tips, test, roligheter och fina sidor att titta på.